torsdag 9 oktober 2008

New York bokningen

Ytterligare info om bokning!

Bokade flygresan via http://www.flygvaruhuset.se/flyg och valde att inte vänta så länge på "mellanlandningen" och just för oss blev det Amsterdam. Priset ligger från 5000:- och uppåt per person. Den 11 september så var priset dock nere i 4500:- av förståeliga skäl.

Hotell fick jag tipset på Edison hotel som ligger precis mitt i smeten av Manhattan på Time Square och priset var bra och låg ungefär på 2000:- per natt och kan låta dyrt men på Manhattan så var det ett av de billigare. Man bokar direkt via nätet på http://edisonhotel.com/

Det finns så klart andra hotell och säkert minst lika bra men vi var nöjda med det här. Inte världens flashigaste men rent och snyggt. Vi var ju inte där så mycket. Paramount hotel ska vara flottare men till ett högre pris och mindre rum.

Man checkar nu in själv på flygplatsen och (fick välja platser och) det var inte det lättaste men med tiden så kanske det blir mer användarvänligt. Vi behövde bara checka in väskorna vid start och sedan inte mer, så det blir en bekväm resa med lite vänt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida