torsdag 20 september 2007

Clarins brun utan sol. 070907


Tröttare idag!Tänkte lagt mig tidigt igår men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Antons kompis ringde vid 18:30 och sa att Anton hade ramlat med cykeln när han ”dirtade” och landade illa så han hade svårt för att andas och säger -”han har legat på gräsmattan en halv timme nu”. Frågade om han skojade två gånger… Men det gjorde han inte. Åkte och hämtade honom och han hade väldigt ont. Senare på kvällen skrek han när han lyfte armarna och kunde inte ta av sig sin tröja. Åkte för säkerhets skull till akuten. Det var i ländryggen som det gjorde ont och doktorn kände och sa att det såg ok ut men att han kommer att ha väldigt ont ett tag.

Fick information om att man gör inget åt det detta men man ska vara uppmärksam på stickningar etc. Dessuto alltid kontrollera att man kan dra upp ett ben i taget mot bröstet och att kunna kissa. Mot smärta: äta varannan gång alvedon och varannan Ipren (då den är inflammationshämmande).

Anton ska idag åka till Skåne och tävla i miniracing. Han är hemma idag från skolan och ringde och sa att han var mycket bättre nu!!! Han kan gå!!!!! Och vilar han en timme så har det läkt…. Japp mammor går på allt!!! Vi talar mer om detta i em meddelade jag :)
Hemma i natt klockan 23:30 helt ok men trött.

Spinning idag och löpning imorgon står på schemat. Mer som står på schemat är: Schrek 3 och flygets dag se http://www.flygdag.nu/ Dagens:Kjol Michiko Koshino Strumpbyxor NK. Jag kämpar för att inte ha ”kalasbyxor” på mig varje dag hmm nu ser jag att det verkligen är så i dagboken. Måste också rekommendera brun utan sol från Clarins, riktigt fräsch blir man!!! Enkel och inte kladdig gel.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida